Graag stel ik mij aan je voor. Mijn naam is Kelly de Graaf, ik ben getrouwd en heb twee lieve kinderen. Al jaren kleur ik mandala tekeningen maar enige tijd geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met mandala’s die op kiezelstenen waren geschilderd. De kleuren en symmetrische geometrie hadden direct een grote aantrekkingskracht op mij. Ik besloot mij te verdiepen in de achterliggende mandala-theorie en begon ook zelf stenen te beschilderen. Alle begin is moeilijk, maar langzamerhand kreeg ik meer routine in het voorbewerken en uiteindelijk beschilderen van kiezelstenen. Naast het verkrijgen van de nodige techniek, begon ik te begrijpen dat de patronen van de mandala’s die ik produceerde, in feite de spiegel van mijn eigen gevoel waren.


Workshops

Momenteel ben ik op het punt aangekomen dat ik mijn kennis en ervaring op het gebied van mandala-stenen beschilderen wil delen met anderen. Zeker nu ik weet welke  spirituele gedachten verbonden kunnen worden aan beschilderde mandala-stenen. Ik besef dat ik daarmee anderen, dus ook jou, kan helpen om meer inzicht te krijgen in de eigen gesteldheid.

Op basis hiervan is het idee ontstaan om van huis uit workshops te gaan geven. Ik zorg daarbij zelf voor kiezelstenen, de materialen en een drankje. En dat heeft nu al tot succes geleid! Uit de reacties van de deelnemers leid ik af dat zij na de workshops tevreden naar huis gaan.

Ik zie ernaar uit om ook met jou in contact te komen om je via een workshop meer te laten ontdekken over jezelf. En niet te vergeten om samen met enkele andere deelnemers een gezellige, creatieve en vooral informatieve  middag of avond te hebben.

Wie weet tot ziens!

Groetjes, Kelly de Graaf